Skip to search formSkip to main contentSkip to account menu

PLWM

In Unix computing, PLWM (The Pointless Window Manager) is a Python package, containing classes suitable for implementing an X window manager, and… 
Wikipedia (opens in a new tab)

Papers overview

Semantic Scholar uses AI to extract papers important to this topic.
2018
2018
چکیده پلوم، توده‌ی آبی است که دارای شوری کمتری نسبت به آب دریا می‌باشد و نیز دارای رسوبات معلق بیشتری نسبت به آب­های اطرافش است. با توجه به رشد جمعیت انسانی و صنعتی شدن، فشار بر روی مناطق ساحلی در حال افزایش است. در نتیجه، بررسی کیفیت آب حائز اهمیت می­شود، که سنجش از دور در این زمینه نقش مهمی را عهده‌دار است. در این مطالعه، به منظور آشکارسازی پلوم رودخانه‌ی اروند از تصاویر ماهواره‌ی 8Landsat در اکتبر سال 2016 استفاده شد. برای این آشکارسازی، ابتدا تصحیحات رادیومتریکی بر روی تصاویر انجام گرفت، رادیانس باند4 و رادیانس باند2 جهت شناسایی انتخاب شدند و بعد دو شاخص NDWI و نسبت شوری (به عنوان عامل فیلتر) محاسبه شدند. سپس با استفاده از نقشه­ی پراکندگی آستانه‌های مورد نظر برای پلوم به دست آمدند و نهایتا با ترکیب این 4 شاخص و استفاده از درخت تصمیم­گیری (در محیط نرم­افزار  ENVI) آشکارسازی پلوم انجام گرفت. برای صحت­سنجی پلوم آشکارسازی شده، از تصاویر ماهواره‌ی سنتینل-2 که در باندهای آبی، سبز، قرمز و مادون قرمز نزدیک دارای قدرت تفکیک مکانی ده متر است، در همان زمان استفاده شد، که نتایج دو ماهواره با هم مطابقت داشتند. به علاوه برای تعیین هسته‌ی پلوم و آب‌های ساحلی، از شاخص NSMI[1] استفاده شد. براساس این شاخص (NSMI)، هسته پلوم (قسمتی که بالاترین غلظت مواد معلق را دارد) در مجاورت دهانه­ی رودخانه­ی اروند واقع شده است و با دور شدن از دهانه­ی اروند، غلظت مواد معلق کاهش پیدا می‌کند. [1]- Normalized Suspended Material Index 
2018
2018
Introduction: The dispersion of particulate matter has been known as the most serious environmental pollutant from the cement… 
2017
2017
مخازن زمینی بتنی، کاربرد گسترده‌ای در ذخیره آب، فاضلاب، نفت، مواد شیمیایی سمی و سایر مایعات دارند. بنابراین با توجه به نوع کاربری آنها، به طور معمول در رده سازه‌های با اهمیت خیلی زیاد شریان‌های حیاتی قرار دارند؛ در نتیجه تحلیل دینامیکی مخازن ذخیره مایعات از موضوعات مهم در مهندسی زلزله است. از طرفی بررسی رفتار لرزه‌ای مخازن و اندرکنش مایع درون آن اهمیت بسزایی دارد. در این مطالعه محیط آب به روش هیدرودینامیک ذرات هموار و سازه مخزن به روش اجزای محدود مدلسازی شدند. روش هیدرودینامیک ذرات هموار که یک روش بدون مش است دارای مزایای فروانی نسبت به دیگر روش‌های سنتی بر پایه شبکه‌بندی می‌باشد. به منظور صحت سنجی، درستی مدل‌سازی با نتایج آزمایشگاهی و عددی موجود مقایسه شد، دلایل و پارامترهای موثر در انتخاب رکوردها بیان، و سپس مخزن مدلسازی شده تحت تاثیر رکورد زلزله‌های با محتوای فرکانسی مختلف به صورت تاریخچه زمانی تحلیل گردید. پارامترهای ارتفاع تلاطم، شتاب در بالای دیواره مخزن، برش پایه، نیرو در عرض واحد و جابه‌جایی دیواره برای مقایسه بدست آورده شدند و در انتها تاثیر محتوای فرکانسی با در نظر گرفتن تاثیر اندرکنش آب-سازه بر مخزن بررسی گردید. نتایج نشان داد که رکورد با محتوای فرکانسی کمتر منجر به تلاطم با ارتفاع بیشتر می‌شود؛ در حالی که رکورد با محتوای فرکانسی متوسط علیرغم ارتفاع تلاطم کمتر باعث به وجود آمدن پاسخ‌های بزرگتر سازه مخزن می‌گردد. همچنین مشاهده شد که فرکانس‌های غالب تلاطم با کاهش محتوای فرکانسی زلزله، افزایش پیدا می‌کند. 
2007
2007
در اين تحقيق برخورد جريان جت خروجی از يک نازل متحرک با زمين مطالعه شده و خصوصيات ميدان جريان، نظير توزيع فشار سطح و کانتورهای سرعت بدست آمده و با نتايج تجربی شبه استاتيک مقايسه شده اند. ترکيب دو مدل آشفتگی جبری بالدوين - لوماکس و طول لايه اختلاط برای تعيين ادی - لزجت در کليه نواحی جريان، خصوصا نواحی نزديک ديوار و لايه برشی جت بکار رفته است. اين نتايج نشان می دهد که حل جريان شبه استاتيک برخورد جريان پلوم نازل با ديوار، در صورتی که فاصله نازل تا ديوار خيلی کم نباشد، مشابه برخورد جريان خروجی از نازل متحرک با ديوار است. شبيه سازی های عددی با مدل جبری ترکيبی توانسته کليه بخش های ميدان جريان، نظير ناحيه جدايش پشت نازل، امواج استنباطی در گوشه انتهايی نازل، نواحی جريان چرخشی نزديک ديواره پشت جسم و خروجی پلوم، جريان چرخشی روی انتهای سطح جانبی نازل، تبديل صحيح انعکاس موج ضربه ای در محور تقارن و هسته پلوم به يک ديسک ماخ قوی را به خوبی پيش بينی نمايد. اين مدل موقعيت ديسک ماخ، ارتفاع حباب سکون و بيشينه فشار را مطابق با نتايج تجربی و حتی بهتر از مدل های دو معادله ای و يک معادله ای پيش بينی نموده است.