Skip to search formSkip to main contentSkip to account menu

Gazella erlangeri

Known as: Gazella gazella erlangeri 
National Institutes of Health

Papers overview

Semantic Scholar uses AI to extract papers important to this topic.
2016
2016
مدل‌ های پیش ‌بینی کننده پراکنش پاسخ مناسبی در رابطه با اکولوژی، زیست جغرافیا و حفاظت گونه‌ ها فراهم می‌ کنند. آهوی گواتردار (Gazella subgutturosa) گونه ‌ای آسیب ‌پذیر بوده که جمعیت آن در بسیاری از مناطق حفاظت شده کشور در اثر شکار و تخریب زیستگاه کاهش یافته ‌است. در این مطالعه فاکتورهای زیست‌ جغرافیایی موثر بر پراکنش بالقوه این گونه در پارک ملی بمو با استفاده از مدل حداکثر آنتروپی ارزیابی گردید. بدین منظور از 15 متغیر زیست جغرافیایی ناهمبسته با قدرت تفکیک مکانی 100 متر استفاده شد. مهم ‌ترین متغیرهای تاثیرگذار با استفاده از منحنی جک ‌نایف مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی صحت سنجی مدل نشان از کارایی مناسب مدل مکسنت در مدل‌ سازی پراکنش آهو بود (992/0AUC(area under the curve) = ). نقشه لجستیک پیش ‌بینی پراکنش بالقوه زیستگاه گونه نشان داد که بیش ‌تر زیستگاه ‌های مطلوب این گونه در محدوده تنگ‌ چاه‌‌ محکی‌، چشمه‌ حاجی ‌مهراب‌ و نیز اطراف‌ چاه‌ سرخ‌ و تلمبه‌ بادی‌ می ‌باشد. نتایج ارزیابی جک نایف و محاسبه سهم نسبی متغیرها نشان داد که فاصله از آبشخور، تیپ پوشش گیاهی، فاصله از نقاط حضور پلنگ و زمین شناسی مهم ‌ترین متغیرهای موثر بر توزیع آهو می‌ باشد. 
2014
2014
In 1948, Grunin described a new Warble Fly from the 3rd larval stage, found in skin-boils of the Chiru or Orongo Antelope… 
2012
2012
The propose of this study was to investigate the effect of pregnancy on hematological and biochemical parameters. This parameters… 
2012
2012
زیای فسیلی مهره‌داران میوسن پسین مراغه با انواع پستانداران در گل سنگ‌های توالی آذرآواری حاصل از فعالیت سهند در دامنه جنوبی این کوه آتشفشانی گزارش شده است. در این مطالعه، فسیل Gazella capricornis که نمونة به نسبت کاملی از جمجمه و فک بالایی به همراه دندان‌ها است، بررسی می‌شود. از آنجا که از این گونه تاکنون در حد شاخ‌های منفرد یا مزدوج با قطعات شکسته از جمجمه به دست آمده، این نمونه می‌تواند به عنوان تکمیل‌کنندة مشخصات نمونه‌های تیپ، پیشنهاد شود. گونة یاد‌شده نه تنها در مراغه بلکه در ساموس و پیکرمی یونان، آکاشداغی ترکیه، بلغارستان دیگر نقاط در خاور اروپا و باختر آسیا نیز یافت شده که از این نظر می­توان گفت بین این مناطق از نظر فسیلی، جغرافیای دیرینه، سن نسبی رسوبات آذر‌آواری و دیرینه‌بوم‌شناسی در میوسن پسین- پلیوسن پیشین تشابه وجود دارد. 
2006
2006
We investigated the effects of herbivory by the dorcas gazelle, Gazella dorcas, on the production of a second inflorescence in a…